Okan Kurt da, korona virüse yakalandı

Okan Kurt da, korona virüse yakalandı

Haciz işlemleriyle boğuşan Martaş Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, bir de koronavirüse yakalandı. Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Demet Akalın ve kızı da kendini karantinaya aldı.

"Demet ve Alişan ile Sabah Sabah" programında sunuculuk yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün yayınlanan programda yer almadı. Demet Akalın'ın neden ekranlarda olmadığı araştırılırken, ilk açıklama partneri Alişan'dan geldi.Alişan, Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını, testi negatif çıkan Demet Akalın'ın bu sürede kendini izole etmesi gerektiği için bir süre programda olamayacağını şu sözlerle duyurdu:

"Okan'ın testi pozitif. Durumu iyi, izole vaziyette. Demet de eşi olarak karantinada. Testini yaptırdı, şükür negatif. 5 gün izole olacak, pazartesi gününden itibaren bizimle. Benim testim de negatif" dedi. Alişan, Kurt'un durumunun ise gayet iyi olduğunu belirtti.

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Martaş’ın krize girmesiyle Okan Kurt'un da işleri bozulmuş ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlanmıştı. Borçların ödenmemesi üzerine Demet Akalın – Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Bu olay sonrasında Demet Akalın evliliğini bitirme kararı aldı.

11 Eylül 2018 tarihinde boşanan ikili, kısa süre sonra yeniden aynı evde yaşamaya başlamıştı.

Okan Kurt’a geçmiş olsun diyor, bir an önce iyileşmesini diliyoruz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.