Otokar'dan Çanakkale toplu taşımaya 3 otobüs

Otokar'dan Çanakkale toplu taşımaya 3 otobüs

Çanakkale’de hizmet eden toplu taşıma araçları filosuna 12 metrelik OTOKAR otobüslerinden 3 adet daha katıldı. Yeni katılan 3 araç ile birlikte kooperatin toplam araç sayısı 103’e ulaştı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tanıtım toplantısında,filoya katılan üç otobüs ve ÇABİS’e dahil edilmesi planlanan bisikletler vatandaşların beğenisine sunuldu.

S.S. 18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperati Başkanı Hasan Ateş, “Kentimizin nüfus ve ziksel alanlar olarak sürekli büyümesi ve 24 saat hizmet odaklı hizmet üretebilmek için bir taraftan küçük araçlarımızı rahat, konforlu büyük araçlar ile yenilerken, diğer taraftan araçlarımızı daha temiz ve stabil tutabilmek için araçlarımızı ilaçlama ve temizleme işlemleri yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

 “HEDEF 12 METRELİK OTOBÜSLERİ ÇOĞALTMAK”

Ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ” S.S. 18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperati’nin almış olduğu üç tane yeni engelli tip, zaten her alınan otobüsün engelli tip olması lazım, 12 metrelik OTOKAR otobüsler ile toplam kooperatin araç sayısı 103 olmuş durumda. Bunların 44 tanesi yedi metrelik, 6 tane dokuz metrelik ve 3 tane de on iki metrelik otobüs var. Bizim de belediye olarak 18 tane otobüsümüz var. Önümüzdeki süreçteki hedef şu; 44 tane yedi metrelik otobüsü de birkaçını büyütmek” diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.