Otomotiv’de İyi Yaşam Markası Ödülü BMW’nin

Otomotiv’de İyi Yaşam Markası Ödülü BMW’nin

Borusan Otomotiv’in Türkiye Distribütörü olduğu BMW, Nielsen tarafından düzenlenen “Türkiye İyi Yaşam Araştırması”nda, otomotiv kategorisinin birincisi oldu.

Türkiye’deki tüketicilerin yaşam tarzını ve tüketim alışkanlıklarını ortaya koyan araştırmanın sonuçları Sustainable Brands Turkey 2020 konferansında açıklandı. Sustainable Brands Turkey için Nielsen Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye İyi Yaşam Araştırması” kapsamında BMW, tüketiciler tarafından yaşamlarına değer katan “Good Life-İyi Yaşam” otomotiv markası seçildi.

Müşteri Odaklı, Sürdürülebilir Yaklaşım

Müşteri odaklı yaklaşımı ve bağımsız müşteri ilişkileri süreci gibi uygulamaları ile fark yaratan BMW, sürdürülebilirlik alanında da elektrikli mobilite vizyonu ve Türkiye’deki tüketicisine sunduğu elektrikli otomobil model çeşitliliği sayesinde tüketicilerin ilk tercihi oldu.

Türkiye’deki tüketicilerin yaşam tarzına, tüketim alışkanlıklarına ve satın alma davranışlarına ışık tutan Good Life/İyi Yaşam Araştırması tüketicilerin yaşamına değer katan markaları öne çıkarmayı amaçlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.