P&O FERRYMASTERS'den yeni intermodal hat

P&O FERRYMASTERS'den yeni intermodal hat

P&O FERRYMASTERS bugün, Çek Cumhuriyeti'ndeki Lovosice'den Europoort - Rotterdam'a Britanya'ya ileriye yönelik deniz bağlantıları seçeneğiyle yeni bir tren hizmetinin sunulduğunu duyurdu.

P&O FERRYMASTERS ,Prag, Almanya ve Polonya'ya yakın stratejik bir ulaşım kavşağı olan Lovosice'den her iki yönde kendi trenlerini işletecek ve işletmelerin malları Batı Avrupa'ya daha hızlı ve daha verimli bir şekilde taşımasına olanak tanıyacak. Rotterdam'a gelen yük, daha sonra uluslararası olarak veya P&O Ferries hizmetleri aracılığıyla İngiltere'nin doğu kıyısındaki birden fazla limana gönderilebilecek.

P&O Ferrymasters Genel Müdürü Thorsten Runge şunları söyledi: “Bu yeni hizmet, Çek Cumhuriyeti'nden İngiltere'ye uzanan doğrudan çok modlu bir bağlantı ve mega römorkları kullanmak için Çek Cumhuriyeti ile Hollanda arasındaki ilk doğrudan demiryolu bağlantısını sağlayan ilk hizmettir. Trenin bir kısmı, dünyanın en büyük iç limanı olan Duisburg'da duracak ve bu, Lovosice'i diğer Avrupa terminallerine bağlamak için bir geçit olarak kullanılacak. "

KASIM AYINDA START ALDI

İlk tren bu ayın başlarında Lovosice'den ayrıldı ve Europoort'a 24 saat sonra otuz sekiz adet 45 inçlik palet genişliğinde konteynerler ve bagaj paketi römorklarıyla ulaştı. Her yönde haftada dört sefer olacak ve tren tehlikeli maddeleri ve ayrıca gümrüğe tabi malları taşıyabilecek. Yeni hizmetin lansmanı, Polonya, Romanya ve İtalya'ya kendi tren bağlantılarına sahip olan P&O Ferrymasters’ın güçlü multimodal ağına dayanıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.