Salih Zeki Çakır ve Ailesi'nin mutlu günü

Salih Zeki Çakır ve Ailesi'nin mutlu günü

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu Üyesi ve kurucusu Salih Zeki Çakır’ın kızı Nihan Nur Çakır, Bilal Tavukçuoğlu ile dünya evine girdi.

Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde devletin üst kademelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek katıldı.

Devletin diğer kademelerinin de iştirak ettiği nikah töreninde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Müsteşar yardımcıları Ahmet Selçuk Sert ve Özkan Poyraz, Deniz İçsular Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz ve  KKTC Türk Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Cemalettin Şevli de hazır bulundu.

Denizcilik sektörü Çakır Ailesini yalnız bırakmadı

Sektör temsilcileri de Çakır ailesini bu mutlu gün yalnız bırakmadı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Armatörler Birliği Başkanı Ahmet Bedri İnce, BIMCO Başkanı Şadan Kaptanoğlu, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran, sektörün diğer temsilcileri ve aileleri katıldı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım’ın mesajlarının okunmasının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kıydığı nikâhta kabine üyeleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya nikah şahidi oldu. Törende kısa bir konuşma yapan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan “Rabbim ömür boyu bahtiyar bir yastıkta ihtiyar eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.  Evlilik cüzdanını geline teslim eden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da genç çifti çocukluklarından beri tanıdığını belirterek evliliklerini kutladı.

İşleri dolayısıyla yurt dışında olması sebebiyle nikâh törenine katılamayan Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Kocabaş da Çakır Ailesine hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni çifte mutluluklar diledi.

Biz de LOJİPORT Ailesi olarak genç çifti kutluyor, mutluluklarının daim olmasını diliyor ve Çakır Ailesi’nin sevincini paylaşıyoruz.

dugun-6.jpgdugun-7.jpgdugun-foto-55.jpgdugun-foto-12.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.