Sauber F1, liderliğe Interroll ile koşacak

Sauber F1, liderliğe Interroll ile koşacak

Dünyanın önde gelen iç lojistik tedarikçilerinden Interroll Grup, Sauber F1 Takımı’nın Formula 1 Promosyon Ortağı oldu. Yakın zamanda yapılan araştırmalara...

Sauber F1, liderliğe Interroll ile koşacakDünyanın önde gelen iç lojistik tedarikçilerinden Interroll Grup, Sauber F1 Takımı’nın Formula 1 Promosyon Ortağı oldu.

Yakın zamanda yapılan araştırmalara göre, Formula 1 her yıl gerçekleştirilen bir etkinlik olmasına rağmen tüm dünyada FIFA Dünya Kupası, Yaz ve Kış Olimpiyatları kadar ilgi çekiyor. Dünya üzerinde bu kadar geniş bir kitleye hitap eden F1 yarışlarına, dünyanın önde gelen firmaları da yeni sponsorluk anlaşmalarıyla renk katıyor.

Rekabetin çok sıkı olduğu bir ortamda sağladığı mükemmeliyetçi çözümlerle adlarından sıkça söz ettiren Sauber ve Interroll Group’un genel merkezleri ve operasyon müdürlükleri İsviçre'de bulunuyor. Sadece İsviçre merkezli bir şirket olmalarının yanında kalite, güvenilirlik ve hız kavramları da bu iki şirketin ortak değerleri arasında yer alıyor.

Gelecek yıllarda şirketin modern profilini daha da ön plana çıkarmak üzere tüm dünyaya yayılmış tesis içi lojistik projelerini Sauber F1 Takımı'nın güçlü ve dinamik yapısıyla birleştirme konusuna büyük önem veren Interroll,  yeni sponsorluk anlaşmalarıyla bu amacına daha çok yaklaşmak istiyor.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Interroll Group CEO'su Paul Zumbühl, her iki şirketin de yoğun odaklı çalışma ve üstün yönetim becerilerine ağırlık vererek yüksek verimlilikle, yenilikçiliği bir araya getiren bir çalışma kültürünü benimsediğine dikkat çekerek, “Interroll ve Sauber F1 Takımı, gerek stratejileri gerekse bireysel çabalarıyla şimdiye kadar en büyük zorlukların başarıyla üstesinden gelmiş kuruluşlardır. Formula 1 ve özellikle Sauber F1 Takımı profesyonelliğe, kusursuzluğa ve kaliteye gösterilebilecek en yüksek önemi ve bağlılığı gösteriyor” dedi.

PAUL ZUMBÜHL: ‘BİZİM İÇİN HIZ EN ÖNEMLİ UNSUR’

Sauber’in Formula 1 arenasındaki en köklü ve başarılı takımlardan birisi olduğunu kaydeden Zumbühl, “Bu ortaklık, paylaştığımız azim ve kurumsal kültür çerçevesinde kusursuz bir projedir. Interroll olarak, en iyi kaliteye, güvenilirliğe ve hıza ulaşmayı hedefleyen bu yaklaşımı ‘Mükemmeliyet İklimi’ olarak adlandırıyoruz. Hız burada en temel unsurdur, çünkü günümüz dünyasında büyük balık küçük balığı değil hızlı balık yavaş balığı yutuyor" diyerek sözlerine devam etti.

HER ALANDA INTERROLL KONVEYÖR TEKNOLOJİSİ

İnterroll Group ile Sauber arasındaki ortaklığı değerlendiren Sauber Motorsport AG CEO'su Monisha Kaltenborn ise Interroll gibi bir firma ile işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek sözlerine  şöyle devam etti: "Aslında daha önce Interroll adını duymamıştım, ama hemen her hafta Interroll ürünleriyle temas halinde olduğumu fark etmiş bulunuyorum. Yoğun yarış takvimi sebebiyle, çok sık olarak tüm dünyadaki havaalanlarında Interroll konveyör ürünlerinin bulunduğu kontuarlardan ve güvenlik kontrol alanlarından geçiyoruz. Interroll kaliteye büyük önem veren son derece profesyonel bir kuruluş. Bu da ortak bir kültürü paylaştığımızı gösteriyor."

JENS KAROLYİ: ‘TÜM DÜNYANIN INTERROLL’U TANIMASI İÇİN EŞSİZ BİR FIRSAT YAKALADIK’

Bu ortaklığın Interroll'e lojistiğin en önemli faktörlerden biri olduğu bir platformda ürünlerini tanıtma şansı sunduğunu kaydeden Interroll Kurumsal Pazarlama Başkan Yardımcısı Jens Karolyi, "Interroll Formula 1'e giriş yapan ilk tesis içi lojistik ekipmanları üreten kuruluşlarından biri. Çözümlerimizi ve ürünlerimizi tanıtmak için eşsiz fırsatlar kazanabiliriz. Bu fırsatlar arasında Sauber merkezinde ve kendi tesislerimizde müşterilere özel etkinlikler de yer alıyor. Bunun yanında yetenek avcılığına da yer verip kurumsal markalaşma faaliyetlerine hız vereceğiz. Bu, çok verimli olacak stratejik bir ortaklığın henüz başlangıcı. Süreçlerimizi ortaklaşa geliştirip yenilik ve liderlik görüşlerimizi paylaşabileceğiz ve umuyoruz ki müşterilerimiz de Formula 1 dünyasına girişimizden bizim kadar heyecan duyuyorlardır. Bu ortaklık, bizim için tüm dünyadaki müşterilerimizin karını en üste seviyeye çıkarmak için bir başka basamak. Formula 1, Interroll'ün global pozisyonunu güçlendirmeye çalıştığı Çin, Brezilya ve Hindistan gibi büyüyen pazarlarda da yarışlar düzenleyen bir organizasyon" şeklinde görüşlerini özetledi.

SAUBER F1 TAKIMINI TANIYALIM!..

Peter Sauber 1970 yılında ilk yarış arabasını ailesinin bodrum katında tasarladı. Yarış ekibi hızlı bir şekilde büyüyerek 1980'lerin sonuna doğru uluslararası anlamda ilk büyük başarılarını elde etti. Mercedes ekibinin bir parçası olan Sauber 1989 yılında Le Mans 24 Saat Yarışı'nda Birinciliği ve İkinciliği, 1989 ve 1990 yıllarında da Dünya Şampiyonasında üst üste iki kez Sürücüler ve Markalar klasmanlarında Birinciliği kazandı. Sauber 1993 yılında Formula 1'e giriş yaptı. Takımın F1'deki önemli başarıları arasında ayrı bir ekip olarak 2001 yılında F1 Markalar Dördüncülüğü ve 2008 Kanada Grand Prix'inde BMW ile ortaklaşa elde edilen Birincilik ve İkinciliğin yanında aynı yıl Markalar klasmanında Üçüncülüğü bulunuyor. 2010 yılında Sauber tekrar kendi markasıyla pistlere dönmüştür.

[gallery]

www.lojistikekipmanlar.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.