Tahir Sarıoğlu vefat etti

Tahir Sarıoğlu vefat etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili ve Sarıoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti.

Cenazeyle ilgili detaylar ilerleyen saatlerde duyurulacak. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve denizcilik camiasına baş sağlığı dileriz. 

Merhum Mehmet Tahir Sarıoğlu'nun naaşı, 7 Şubat 2018 Çarşamba günü Levent Caminde kılınacak öğle namazı akabinde cenaze töreni sonrası Aile Kabristanında toprağa verilecek.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı lacivertli kulüp resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Mehmet Tahir Sarıoğlu’nu bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle kaybettiğimiz haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yöneticimiz Mehmet Tahir Sarıoğlu’na Allah'tan rahmet; Sarıoğlu Ailesi, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası'na başsağlığı dileriz.

MEHMET TAHİR SARIOĞLU KİMDİR?

Mehmet Tahir Sarıoğlu, (d. İstanbul, 1952) Armatör, iş adamı.

1952’de İstanbul’da dünyaya geldi. 1974 yılında Yüksek Denizcilik okulunu bitirdi. Zabit olarak başladığı deniz hizmetini Türk ve yabancı bayraklı gemilerde ikinci kaptan, kaptan, çeşitli limanlarda ve Türk Boğazlarında kılavuz kaptan olarak sürdüren Tahir Sarıoğlu Aralık 1995’te, Denizciliğin çeşitli alanlarında faaliyet gösteren Sarıoğlu Denizcilik Şirketi’ni kurdu.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan vekili ve Denizcilik Fakültesi Vakfı (DEFAV) Yönetim Kurulu Başkanı olan Sarıoğlu, Mayıs 2015’te 12. kez Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım’ın listesinden asil üye olarak Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na girdi. Yönetim kurulunda (Eğitim tesisleri sorumlusu) asbaşkanlık görevini sürdürmektedir.

ÖZEL HAYATI

Tahir Sarıoğlu, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

İngilizce  bilmektedir.

www.lojiport.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.