Taner Kavkacı, Temot International’ın yönetiminde!

Taner Kavkacı, Temot International’ın yönetiminde!

Dünya otomotiv yenileme pazarına yön veren satın alma örgütlerinden TEMOT International yeni yönetimini belirledi. 70 hissedarı ile 5 kıtada 67 ülkede etkinliğini sürdüren TEMOT’un Yönetim Kurulu’na, TATCOM Yönetim Kurulu Başkanı Taner Kavkacı da seçildi.

Türkiye otomotiv yenileme pazarının uluslararası arenadaki gücünü pekiştirecek bir adım da, her biri alanında lider 11 şirketi çatısı altında buluşturan TATCOM’dan geldi. 2012 yılından bu yana otomotiv yedek parça sektörünün önde gesslen satınalma örgütü TEMOT International’ın hissedarı olan TATCOM, artık organizasyonun yönetiminde de Türk bayrağını dalgalandıracak.

taner-kavkaci_.jpg
26 - 27 Eylül 2017 tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda TEMOT International’ın üç yıl süreyle görev alacak yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. Toplam 8 isimden oluşan Yönetim Kurulu’na seçilen TATCOM Yönetim Kurulu Başkanı Taner Kavkacı; “5 kıtada, alanında en iyi otomotiv aftermarket kuruluşlarını çatısı altında buluşturan TEMOT International’ın yönetiminde görev alacak olmaktan büyük onur duyuyorum” diye konuştu.

TATCOM’un bugün ulaştığı noktanın da bu başarıda büyük payı olduğunun altını çizen Kavkacı, şu değerlendirmeyi yaptı: “TATCOM 320 milyon Euro ciro ile açık ara Türkiye’nin lideri konumunda. Ortalama 220.000 metrekare depo alanı, 1.200’den fazla çalışanı, Türkiye genelinde 6.000’i aşkın satış noktası ile sektördeki firmaların ana tedarikçisi olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu misyonumuz çerçevesinde, otomotiv yenileme pazarında geleceğe yönelik adımlar atmaya ve pazarın gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.