TCDD, KPSS 60 Puanla 157 işçi alımı yapacak

TCDD, KPSS 60 Puanla 157 işçi alımı yapacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Taşımacılık şirketine çeşitli branşlarda toplam 157 işçi alımı yapılacak.

Aldığımız bilgiye göre, 15 Kasım 2018 tarihinde İŞKUR üzerinden yapılacak ilan ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları TCDD Taşımacılık şirketine makinist, elektrik, elektronik ve vinç operatörü branşlarında toplamda 157 işçi alımı yapılacak. Yayınlanacak ilan metni ile 82 tren makinisti, 47 elektrikçi, 18 elektronik işçisi ve 10 vinç operatörü işçi alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular 15 Kasım 2018 tarihinde İŞKUR tarafından yapılacak duyuru ile başlayacak olup adaylardan tren makinisti ilanına başvurmak için meslek yüksekokulu Elektrik, Elektronik, Elektrik- Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik (U Eğitim), Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Makine, İş Makineleri, Bilgisayar Destekli, Makine, Termik Santral Makineleri, Oto Elektrik-Elektronik, Oto Motor Teknolojileri, Motor, Mekatronik, Mekatronik (U Eğitim), Raylı Sistemler Makine Teknolojisi, Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler Makinistlik ve Otomotiv Teknolojisi bölümlerinden mezuniyet istenmektedir.

Elektrikçi ilanına başvurmak için adayların meslek yüksekokulu Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Elektronik ilanına başvurmak için adayların meslek yüksekokulu Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Vinç operatörlüğü ilanına başvuracak adaylarda meslek yüksekokulu İş Makineleri Operatörlüğü, Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Motor, Oto Motor Teknolojileri, Otomotiv, Otomotiv Teknolojisi, Otomotiv Endüstrisi bölümlerinden mezuniyet şartı istenmektedir.

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak olup İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için ilgili branş için meslek yüksekokullarından mezuniyet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi, 16 Ekim 2016 tarihinde yapılan KPSS Sonuç Belgesi, Tren Makinisti ilanına başvuracak adaylardan Mesleki Yeterlilik Belgesi, Vinç Operatörü ilanına başvuracak adaylardan C sınıfı ehliyet, fotoğraflı iş talep bilgi formu, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu belgelerini 10-14 Aralık 2018 tarihleri arasında, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Talebe başvuru yapan adaylardan İŞKUR tarafından nihai listeye girmeye hak kazanan adaylar için sözlü sınav 14-18 Ocak 2019 tarihleri arasında Ankara’da TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğünde yapılacaktır. Sözlü sınav sonucu başarılı olan adaylarsan işe başlayan işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacak olup işe başlatılan işçiler 4 aylık deneme süresine tabi tutulacaktır. Mymemur.com.tr olarak başvuru yapacak adaylara başarılar diler işe başlayan adaylar, en az 5 yıl boyunca nakil talebinde bulunamayacak olduğunu da buradan ifade etmek istiyoruz. İlan metni ve detaylar için TIKLAYINIZ.

MYMEMUR.COM.TR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.