TCDD'den ekspres trenlerde indirim müjdesi

TCDD'den ekspres trenlerde indirim müjdesi

TCDD Taşımacılık tarafından hizmet verilen ve özellikle son yıllarda iç turizmin gözdesi haline gelen Doğu Ekspresi, Van Gölü Ekspresi gibi trenlerin yanı sıra İstanbul-Sofya Ekspresinde yeni bir gelişme yaşandı

Türkiye'de özellikle son yıllar içerisinde yaşanan ekonomik, iş ile eğitim ve turizm kapsamında yolculuklarda tercih haline gelen tren büyük kolaylık sağlıyor.

TCDD taşımacılık tarafından işletmesi yapılan ve seferleri buna göre düzenlenen Ankara-Eskişehir-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir-İstanbul yüksek hızlı demir yolu hatlarında günde 25 bin yolcu taşınıyor.

Ayrıca Doğu Ekspresi, Van Gölü Ekspresi, İzmir Mavi Treni, Güney Kurtalan Ekspresi konvansiyonel trenlerinde 45 bin yolcu taşıması yapılmakta.

TCDD taşımacılık ayrıca Uluslararası yolcu taşımacılığı kapsamında ise 20 Şubat 2017 tarihinden itibaren İstanbul (Halkalı)-Sofya güzergahında ise hemen her gün devam eden İstanbul-Sofya Ekspresi ile Avrupa'ya ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor ve ayrıca en ekonomik seçenek sunuluyor.

YÜZDE 30 İNDİRİM YAPILDI

Vatandaşlarınuluslararası demir yolu yolcu taşımacılığını daha üst seviyeye taşımak amacıyla Balkan Ülkeleri Yolcu Tarifesi (SET) üzerinden yüzde 30 indirim uygulamasına da resmen geçildi.

FİYATLAR NASIL?

Söz konusu ekspres tren ücretleri şöyle;

2yataklı vagonda bir kişi 33,50 avro,

1 yataklı vagonda bir kişi 62,72 avro

4'lü kuşetli vagonda bir kişi 28,48 avro

6'lı kuşetli vagonda bir kişi 27,88 avro

AA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.