THY Teknik'ten memur alımı

THY Teknik'ten memur alımı

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından uzman/memur alımı yapılacağı ilan edildi. THY Teknik A.Ş. bünyesinde satış pazarlama, insan kaynakları, satın alma ve lojistik, mali işler, eğitim ve benzeri alanlarında istihdam edilmek üzere personeller alınacak.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından uzman/memur alımı yapılacağı ilan edildi. THY Teknik A.Ş. bünyesinde satış pazarlama, insan kaynakları, satın alma ve lojistik, mali işler, eğitim ve benzeri alanlarında istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak.

THY Teknik personel alımlarına ilanda belirtilen lisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1988 tarihi veya sonrasında doğmuş olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak aranan şartlar arasında yer alıyor.39051_670x310.jpg

Ayrıca, MS Office uygulamalarına hakim olmak, seyahat engeli bulunmamak, İngilizce seviyesinin 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle YDS: 60, TOEFL (IBT): 72 olması isteniyor. Adaylar başvurularını 23 Şubat 2018 tarihi saat 15:30’a kadar internet üzerinden başvuru yapabilecekler. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından uzman/memur alımı ile ilgili detaylı bilgi ve ilan metni için TIKLAYINIZ.

www.lojiport.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.