Tırsan önlemleri aldı, fiziki teslimatlara başladı

Tırsan önlemleri aldı, fiziki teslimatlara başladı

Uluslararası taşımacılıkta Türkiye’nin önde gelen firmalarından Atom Lojistik, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 16 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ekledi.

Tırsan,  salgına  karşı  gerekli  tüm  önlemleri  alarak  fiziki  teslimat  törenlerine  yeniden  başladı. Uluslararası  taşımacılıkta  Türkiye’nin  önde  gelen  firmalarından  Atom  Lojistik,  araç  yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 16 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ekledi.

Tırsan,  müşterilerinin  ihtiyaçları  doğrultusunda  geliştirdiği  verimlilik  odaklı  ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk online teslimat törenine imza atan  Tırsan,  salgına  karşı  gerekli  tüm  önlemleri  alarak  fiziki  teslimat  törenlerine  yeniden başladı. Türkiye ile Avrupa arası taşımacılık hizmeti sunan İzmir merkezli Atom Lojistik, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak filosuna 16 adet Tırsan TenteliPerdeli Multi Ride treyler ekledi. Böylece,  Atom  Lojistik’in  filosuna  kattığı  Tırsan  araç  sayısı  400’e  yaklaştı. 

Tırsan’ın  Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Atom Lojistik CEO’su Hasan Kavcı, İstanbul Bölge Direktörü Ece Taner Murtve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

“Filoda Öncelikli Tercihimiz Olan Tırsan ile 2020’de Yeni Bir İş Birliği Daha Planlıyoruz”

Teslimat   töreninde   açıklamalarda   bulunan   Atom   Lojistik   CEO’su   Hasan   Kavcı,   “Müşteri memnuniyetini  eksiksiz  sağlayan  bir  firma  olan  Tırsan,  tüm  iş  süreçlerimizde  bizi  destekliyor, ihtiyaç  duyduğumuz  tüm  çözümleri  en  hızlı  şekilde  karşılıyor.  Filomuzda  382  adet  Tırsan  araç bulunuyor. Filomuzdaki araçlardan çok memnunuz. Tırsan araçlarının, sağlamlığı, düşük işletme maliyeti ve yüksek ikinci el değeri ile firmamız için en doğru tercih olduğuna inanıyoruz. Bu yıl içerisinde Tırsan ile 35 araçlık yeni bir iş birliği daha planlıyoruz. Tırsan, yaygın servis ağı ve satış sonrası  hizmetleriyle  de  fark  yaratan  bir  firma.  Köklü  iş  birliğimizi  ileriki  yıllarda  da  güçlenerek artırmaya devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

atom-lojistik-(2).jpgŞirketin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Kavcı, 2013 yılında İzmir’de kurulan Atom Lojistik’in başta  Almanya  olmak  üzere,  Hollanda,  Belçika,  Avusturya  ve  İsviçre’ye  karayolu  ile  parsiyel, komple  araç  taşımacılığı  ve  lojistik  hizmet  sunduğunu  söyledi.  Atom  Lojistik, karayolunun  yanı sıra denizyolu, havayolu ve demiryolu taşımacılık hizmeti de sunuyor. Otomotiv, tekstil, gıda ve sağlık alanında uzmanlaştıklarını belirten Hasan Kavcı, İzmir’de 3.000 m2 depolama alanlarının yanı sıra 13.000 m2 antrepoları bulunduğunu ifade etti. 

“Son Teknoloji Çözümlerimizle Müşterilerimizin Operasyonlarını Daha Kolay ve Verimli Hale Getiriyoruz”

Tırsan   Treyler   Satış   Koordinatörü   Ertuğrul   Erkoç,   konuşmasında   Tırsan’ın   fiziki   teslimat törenlerine yeniden başladığını belirterek, “Salgın sonrası Türkiye’de bir ilke imza atarak teslimat törenlerini  online’a  taşımış  ve video konferans  sistemi  üzerinden  yapmaya başlamıştık.  Sosyal mesafe  başta  olmak  üzere  Covid-19’a  karşı  gerekli  tüm  önlemlerimizi  alarak  fiziki  teslimat törenlerine yeniden başlıyoruz. Bu kapsamda ilk teslimatı da Atom Lojistik ile gerçekleştiriyoruz” dedi.

Erkoç, Atom Lojistik ile yeni bir iş birliğine imza atmaktan duydukları memnuniyeti vurgulayarak, şunları   kaydetti:   “Türkiye’nin   güvenilir   lideri   Tırsan   olarak,   ödüllü   Ar-Ge   merkezimizde müşterilerimizin   ihtiyaçları   doğrultusunda   son   teknoloji   ürünler   geliştiriyoruz.   Aldığımız uluslararası  ödüllerle  mühendislik  alanındaki  başarılarımızı  taçlandırmaya  devam  ediyoruz. Sunduğumuz son teknoloji çözümlerimizle müşterilerimizin operasyonlarını daha kolay ve verimli hale getiriyoruz. Araçlarımızın üretiminden, satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerde 7/24 müşterilerimizin yanındayız. Atom Lojistik’in filo yatırımında yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz ve iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz.”

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri

Tırsan  Tenteli  Perdeli  MultiRide  treylerler,  yükün  emniyetli  şekilde  taşınabilmesi  için,  televre üzerindeki  her  biri  2,5  ton  kapasiteli  toplam  236  farklı  noktadan  bağlantı  yapmaya  olanak sağlayan  K-Fix  yük  güvenlik sistemine  ve  Code  XL  yük emniyet  sertifikasına sahiptir  ve %100 tam uyumludur.Tenteli  Perdeli  Multi  Ride  aracı,  Tren  Yükleme  Sistemi  opsiyonu  sayesinde  filo  yönetiminde esnekliği  artırmak  üzere  geliştirilmiştir.  Bu  opsiyon  içerisinde,  2  x  2  adet  Tren  Vinç  Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur.Mekanik  çatı  kaldırma  sistemi  sayesinde,  5  farklı  iç  net  opsiyonu,  hızlı  yükleme  ve  boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine  maksimum  verimliliği  sunmaktadır.  7,2  ton  forklift  aks  yüküne  dayanıklı  tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum