TOTAL Türkiye'de hızlı büyüyor

TOTAL Türkiye'de hızlı büyüyor

TOTAL Oil Türkiye büyümesini sürdürürken, Antalya’daki istasyon sayısını 30’a çıkardı. Yeni istasyon yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına Antalya OSB’den kiralandı.

Türkiye’nin akaryakıt sektörü devi TOTAL Oil Türkiye, büyümesini sürdürüyor. Firma Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) yeni istasyonunu hizmete açtı. İstasyon, yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına Antalya OSB’den kiralandı. Firmanın en çok yatırım yaptığı şehir Antalya olurken, bu ildeki istasyon sayısı da 30’a ulaştı.

İstasyonun açılış toplantısında konuşan TOTAL Oil Türkiye AŞ Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran, TOTAL Oil Türkiye’nin halihazırda Türkiye’de 500 istasyonla hizmet verdiğini söyledi. TOTAL Oil Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve milli akaryakıt şirketi olduğunu belirten Taşkıran, “Parçası olduğumuz Demirören Holding’in tüm şirketlerinde olduğu gibi bizler TOTAL Oil Türkiye ile ülkemize değer katmak, insanımıza hak ettiği ürün ve hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Şirketimiz geniş istasyon ağının yanı sıra lojistik açıdan da güçlü bir altyapıya sahip. Gebze, Aliağa ve Samsun’da akaryakıt tesislerimiz, Yarımca, Ankara, Aliağa’da LPG tesislerimiz var. Toplam 300 bin metreküp kapasiteye sahip olup dünya standartlarında depolama ve dağıtım hizmeti vermekteyiz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.