Toyota'nın yeni plazası Mezcar açıldı

Toyota'nın yeni plazası Mezcar açıldı

Toyota’nın Türkiye’deki 58’inci, İstanbul’da da 9’uncu plazası Esenyurt’ta açıldı. Toyota Plaza Mezcar, Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek.

Toyota Plaza Mezcar, 5 bin 100 m2’si servis alanı, 855 m2’si showroom, 900 m2’si 2.El katı olmak üzere 6 bin 855 m2’lik toplam alana sahip. Toyota Plaza Mezcar’da satış ve satış sonrası hizmetler için 32 kişilik uzman bir ekip bulunuyor. Toyota Plaza Mezcar’da satış, mekanik, kaporta ve boya atölyelerindeki deneyimli ekipler müşterilere hizmet verirken, araçların yedek parça ihtiyaçları da yedek parça deposundan karşılanıyor.

İstanbul Esenyurt’ta açılan Toyota Plaza Mezcar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dönmez, modern bir plazayı hizmete açtıklarını belirterek “Toyota’nın Türkiye’deki 58’inci plazasını halkımızın hizmetine sunduk. İleri teknoloji ile üretilen ve tüm beklentilere cevap veren Toyota modelleriyle müşterilerimizin yanında olacağız. Burada hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimize en iyiyi sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.