TPAO Batman sürücülü kamyon kiralayacak

TPAO Batman sürücülü kamyon kiralayacak

Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürlüğü, malzeme taşıtmak amacıyla, sürücülü kamyon ve treyler kiralamak üzere ihale açacak

Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürlüğü, petrol sahalarına ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere günün 24 saati, kullan öde yöntemi ve TL/km ücret ödeme esasına göre; kimyevi madde, kuyu malzemeleri, tubing, casing ve benzeri boru çeşitleri ile üretim müdürlüğüne ait yüp, pompa, yüzey tesis ekipmanı ve sair malzemenin 12 ay boyunca taşıması işi için sürücülü kamyon ve treyler kiralamak üzere ihale yapacak.

İhale, 05 Eylül 2018 günü, saat 14.30’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif; en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale evrakı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No. 10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde görülebilecek ve 150 TL karşılığı TP Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Oda No: 603, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No: 10, 06100, Çankaya, Ankara adresinden satın alınabilecek.

Tekliflerin, ihale tarih ve saatine kadar TP Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No. 10, 06530, Söğütözü, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İsteklilerin, geçici teminat vermesi ve teklif bedelinin %25’inden az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi ibraz etmeleri gerekecek. Ayrıca ihale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamayacak.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

ENERJİ GÜNLÜĞÜ

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.