Tülin Doğan, Frachtbox Avrupa ve Ortadoğu Direktörü oldu

Tülin Doğan, Frachtbox Avrupa ve Ortadoğu Direktörü oldu

Frachtbox’ın Avrupa ve Ortadoğu Direktörü görevine Tülin Doğan atandı. Tülin Doğan, Ocak 2019 tarihinden bu yana Frachtbox Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Frachtbox Avrupa ve Ortadoğu Direktörü Tülin Doğan, şunları söyledi: “Türkiye’de henüz ilk yılımız olmasına rağmen büyük başarılara imza attık. Kısa sürede ülkenin en büyük lojistik şirketlerini ağımıza dahil ettik. Bu başarımızı önemli bir ödülle de taçlandırdık. Türkiye’nin önde gelen lojistik yayınlarından Uta Dergisi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Lojistikte Başarı Ödülleri 2019’da, Frachtbox olarak ‘Yılın Lojistik Çözümleri Şirketi’ ödülünün sahibi olduk. Frachtbox Türkiye’nin performansından İsviçre’deki merkezimiz de çok memnun. Avrupa ve Ortadoğu Direktörü olmam Frachtbox Türkiye’nin büyümesini hızlandıracak. Güçlü konumumuz sayesinde ağımıza katılan Türk firmaları artık daha avantajlı olacak.”

tulin-dogan-01.jpgMerkezi İsviçre’de bulunan online navlun arama platformu Frachtbox, Avrupa çapında işbirliklerini artırmaya devam ediyor. Arclog Nakliyat, Barsan Global Lojistik, Ekol Logistics, DSV Logistics, Sertrans Logistics, Solmaz Taşımacılık, Fasdat Gıda, Fevzi Gandur Logistics, Geodis, Gruber Logistics GmbH, Göllner Spedition, Kılıç Group, Dinçer Lojistik, LKW Walter AG, Reibel Taşımacılık, Rhenus Logistics gibi çok sayıda lojistik firması Frachtbox ağına katıldı.

En uygun maliyet, en hızlı çözüm!

Frachtbox, navlun arama motoru olarak, yük sahibi ve nakliyeciyi online platformda buluşturuyor, ayrıca gümrükçülere de hizmet veriyor. Güçlü teknolojik altyapısı ile müşteriler için en uygun seçeneği, en uygun maliyet ve en hızlı şekilde sunuyor. Yıllık üyelik ücretini ödeyerek Frachtbox’a dahil olan lojistik firmaları, istediği rotayı ve fiyatı giriyor. Navlun teklifini istediği zaman güncelleyebiliyor. Müşteri, sınırsız sayıda rota ve hat için navlun teklifi verebiliyor. Sisteme sadece gerekli belgeleri olan ve referans olarak güvenli bulunan lojistik firmaları dahil edilebiliyor.

İthalattaki düşüş nedeniyle lojistikçilerin son dönemde Avrupa’dan boş dönmek zorunda kaldığını hatırlatan Tülin Doğan, “Frachtbox ağına katılan firmalar, ihracat taşımalarında ‘boş dönüş’ derdinden de kurtuluyor” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.