Türkiye geneli 1472 şoför alımı yapılacak

Türkiye geneli 1472 şoför alımı yapılacak

Özel sektör firmaları yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. Özellikle istihdam teşviklerinin devam etmesiyle firmalar personel alımlarını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapıyorlar.

Türkiye geneli birçok şehirde faaliyet gösteren kamu kurumları ve özel sektör firmaları yayımladıkları ilanlar ile bünyelerine personel alımlarına devam ediyorlar. 

2017 yılında başlayan ve büyük ilgi gören istihdam teşviklerinin devam edeceğinin açıklanmasının ardından özellikle özel sektör firmaları personel alımlarını İşkur aracılığıyla gerçekleştiriyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan şoför alım ilanları alım yapılacak firmaya göre farklılık gösteriyor. Çok sayıda alım yapılacağı açıklanan ilanlarda toplam 1472 şoför alım ilanı yer alıyor. 

İşkur üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarında, Kamyon Şoförü, Kamyonet Şoförü, Kurtarıcı Araç Şoförü, Makam Şoförü, Minibüs Şoförü, Servis Şoförü, Yük Taşıma Şoförü, Yolcu Taşıma Şoförü, Taksi Şoförü, Tır Şoförü ve Traktör Şoförü pozisyonları yer alıyor. 

Söz konusu şoför alımları ise Türkiye geneli çok sayıda şehirde bulunan özel sektör firmaları tarafından gerçekleştiriyor. 

ŞOFÖR ALIM İLANLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan şoför alım ilanlarına başvuru bulunacak adaylar, ilanın yayımladığı firma tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları her firma için farklılık göstermekte olup genel olarak siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye geneli şoför alım ilanları için başvuru yapacak olan adaylarda aranan başvuru koşulları şöyle, 

"En az ilkokul mezunu olmak (Ancak eğitim şartı alım yapılacak firma ve pozisyona göre farklılık gösterebilmektedir. Bazı firmalar en az lise mezunu olmak şartı arayabiliyorlar.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak"

Yukarıda belirtilen pozisyonlarda yapılacak alımlara başvuru yapacak adayların ayrıca ilanlar için belirlenen özel şartları da taşımaları gerekiyor. Bu şartlar arasında, eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı şartlar yer alabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Şoför alım ilanlarına başvuru süreci devam etmektedir. İlanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İşkur'un internet sitesi üzerinden yapacaklardır. 

Adaylar, İşkur'un internet sitesine üye olarak yukarıda kadrolarını ve başvuru koşullarını paylaştığımız personel alım ilanlarının detaylarını görüntüleyebilir ve ilana başvurularını yapabilirler. 

İlanları görüntülemek için aşağıda yer alan linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. Ayrıca İşkur'un internet sitesinde yer alan 'İş İlanları' sekmesine Şoför yazdığınızda ilanları görüntüleyebilirsiniz. 

İlanlara ulaşmak için; https://goo.gl/6MszfB

Kamupersoneli

https://www.lojiport.com/turkiye-geneli-1472-sofor-alimi-yapilacak-101053h.htm

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum