TÜV SÜD D-Expert'ten alıcılara önemli hizmet

TÜV SÜD D-Expert'ten alıcılara önemli hizmet

TÜV SÜD D-Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger "Artık alıcılar, satın almayı düşündükleri ikinci el aracın ekspertiz raporunu Hizmet Yeterlilik Belgeli şubelerimizden güvenle almak için online randevu oluşturabilecekler" dedi.

İkinci el araç piyasasına getirilen ekspertiz zorunluluğuyla birlikte alıcı ve satıcılar arasındaki güven problemi ortadan kalkarken oto ekspertiz firmalarının da iş hacminde artış yaşanıyor.

Şu an piyasada ekspertiz yapan firmaların büyük çoğunluğunda TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi bulunmuyor. Belgeleri tam olan firmalar ise artan yoğunluk sebebiyle hem alıcıları mağdur etmemek adına hem de ekspertiz işlemlerini güvenilir şekilde halledebilmek adına yeni çözüm yolları arıyor.

ozan-ayozger-001.jpgKonuyla ilgili TÜV SÜD D-Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger, " Yılda binlerce vatandaş, almak istediği aracı kontrol ettirmek için ekspertiz firmalarının yolunu tutuyor. Yeni düzenlemeyle birlikte Nisan ayından sonra sektörde büyük yoğunluk yaşanacağını daha önce belirttiğimiz gibi firmamızı ve ekibimizi de bu yoğunluğa karşı hazırlamıştık. Umarım yeni düzenlemeyle başlayan alıcılar arasındaki güven ilişkisi bu şekilde devam eder ‘’ dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.