U.N Ro-Ro, İDO bilet kampanyasını tekrarlıyor

U.N Ro-Ro, İDO bilet kampanyasını tekrarlıyor

U.N Ro-Ro, geçtiğimiz senelerde yoğun ilgi gören İDO bilet kampanyasına 08.02.2019 Cuma günü (bugün) itibariyle yeniden başlıyor.

U.N Ro-Ro yetkililerinden edinilen bilgiye göre, kampanyadan faydalanmak için nakliyecilerin 2019 yılında toplu bilet taahhüdünün bulunması, ‘gidiş – dönüş’ bilet ile ithalatta Trieste’den Yalova’ya varış yapan tüm ünitelerin TIR karnelerinin veya T1 belgelerinin son gümrük yeri kısımlarında İstanbul veya Kocaeli şehirlerinden birinin veya ilgili bölgelerin Gümrük Müdürlüklerinin yazılı olması yeterli olacak.

NELER GEREKİYOR?

İDO’nun Eskihisar – Topçular hattında geçerli olacak ücretsiz geçiş kartını almak için firma temsilcisinin ilgili doküman ile Pendik veya Yalova Acentelerine başvurmaları gerekiyor. Uygunluğu görülen nakliyecilere ithalattan gelen her bir üniteleri için 2 adet İDO kurumsal geçiş kartı Pendik veya Yalova Acentelerinde teslim edilecek. Teslim edilecek her bir İDO kartı Eskihisar – Topçular arasında yapılacak gidiş veya dönüş feribot geçişine tekabül ediyor.

Firma yetkililerine teslim edilen İDO kartlarının kaybolması durumunda yenilerinin verilmesinin mümkün olmuyor.

Selçuk ONUR – LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.