Ucuz sebze-meyve tek tıkla PTT ile kapıda

Ucuz sebze-meyve tek tıkla PTT ile kapıda

PTT A.Ş. güvencesiyle başlatılan proje kapsamında, aracı hizmet ücretleri ortadan kaldırılıyor. Milli Pazaryeri Platformu adıyla, www.epttavm.com üzerinden 8 sebze ile başlatılan hizmet, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Hükümet, internetten de ürün satışına başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ve PTT A.Ş. güvencesiyle başlatılan proje kapsamında, aracı hizmet ücretleri ortadan kaldırılıyor. Milli Pazaryeri Platformu adıyla, www.epttavm.com üzerinden 8 sebze ile başlatılan hizmet, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Vatandaşımıza ekstra ücret yansımaması ve uygulamada avantajların artırılması amacıyla Tarım Bakanlığı ile birlikte çaba içerisindeyiz" dedi. Tüm ürünlerin PTT Kargo ve Lojistik aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağını duyuran Turhan, vatandaşların tanzim noktalarında sıra beklememeleri, uygun şartlarda ürün alabilmeleri için sorumluluk üstlendiklerini belirtti.

İlk etapta İstanbul ve Ankara'daki tüketicilere yönelik yapılan satışların ilerleyen zamanda tüm yurda yayılacağı öğrenildi. 3 kilogram limiti konulan satışlarda kargo ücreti ise 3 ila 4.50 lira arasında değişiyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.