Ulaştırma Bakanlığından Kadroya Geçen Taşeron İşçilerin Listesi

Ulaştırma Bakanlığından Kadroya Geçen Taşeron İşçilerin Listesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ından yayımlanan duyuruda kadroya geçmeye hak kazanan taşeron işçilerin isim listesinin yayımlandığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Bakanlıktan yayımlanan duyurunun detayları haberimizde...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında taşerona kadro sürecinin sona erdiği ve sonuçların açıklandığı ifade edildi.

Bu bağlamda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda kadroya geçmeye hak kazanan adayların isim listesinin yayımlandığı ifade edildi. Buna göre Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından söz konusu duyuru "696 Sayılı KHK Kapsamında Sürekli İşçi Kadrosuna Atanmaya Hak Kazananların Listesi" başladığı ile paylaşıldı. İşte yayımlanan duyuru:

KADROYA GEÇMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Ulaştırma Bakanlığı tarafından kadroya geçmeye hak kazanan adayların isim listesinin yayımlandığına ilişkin duyuruda "696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve ilgili Tebliğ hükümleri gereğince Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmesi kapsamında çalıştırılan işçilerden sürekli işçi kadrosuna atanmaya hak kazanlara ait liste ekte yer almaktadır." ifadelerine yer verildi.

Kadroya Geçmeyi Hak Eden Taşeron İşçilerin İsim Listesi İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.