“Uluslararası otobanlarda daha çok MAN göreceğiz”

“Uluslararası otobanlarda daha çok MAN göreceğiz”

MAN Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “Bu yıl sattığımız her 3 araçtan birini uluslararası nakliyeciler aldı. 50 yeni uluslararası nakliyeci müşteri edindik. Gelecek yıl için 250 adetlik satış bağlantımızın büyük çoğunluğu uluslararası nakliyeci” dedi.

MAN, kamyonda uluslararası nakliye pazarına ağırlığını koyuyor. Özellikle Euro 6D segmentiyle nakliyecinin cebini oldukça rahatlatacak bir kamyonu piyasaya sürdüklerini ifade eden MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “uluslararası nakliye pazarındaki satışlarımız rutin düzeyde ilerliyordu. Ancak son iki yıla bakıldığında oranları katlayarak ilerliyoruz” diye konuştu.

2019 yılında toplam pazardaki satışların yüzde 56’sının çekici segmentinde gerçekleştiğini ifade eden Serkan Sara, “2017 yılında toplam satışlarımızın yalnızca yüzde 15’i uluslararası nakliye araçları iken, bu oran 2018 yılında yüzde 20’ye ulaştı. 2019 yılı Ekim sonu itibariyle de yüzde 32’lik bir orana ulaştı. Uluslararası nakliye segmenti, zor ekonomik koşullarda canlılığını sürdüren bir pazar. Bu segmentteki araçlar, öncelikle uluslararası nakliyede, sonrasında ikinci el olarak yurtiçi nakliye ve genel amaçlı olarak birçok alanda kullanılıyor. Dolayısıyla bu segmentte pazar payını yükseltmek, tüm markalarda olduğu gibi MAN kamyon için de ayrı bir önem arz ediyor” açıklamasını yaptı.

Euro 6D, bir önceki segmente göre yüzde 4.2 daha az yakıt harcıyor

MAN kamyonun, 2020 yılında da pazardaki üstünlüğünü bir kez daha göstererek, Euro 6D normlu, daha yüksek motor gücüne karşın daha az yakıt tüketen, öncü teknolojiye sahip araçlarıyla yer alacağının altını çizen Serkan Sara; “Her zaman üstün performans ve yakıt tasarrufuna sahip MAN kamyonlar, Euro 6D normlu araçlarıyla TÜV onaylı olarak Euro 6C’nin bilinen yakıt avantajının üzerine yüzde 4.2 yakıt tasarrufu ekliyor. Ayrıca, 2019 yılında MAN kamyonlarının, TÜV raporlarına göre en az arızalanan marka olduğu birçok kez tescillendi. MAN markası, sağlamlığıyla da müşterilerimizin ömür boyu iş ortağı olarak yanlarında olduğunu bir kez daha gösterdi” şeklinde konuştu.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara; şöyle devam etti;

“Pazarda, Euro6D ile teknolojik öncülüğümüzü bir kez daha tescilledik. Sektörün ihtiyaç duyduğu araç tipleri ve versiyonlarına herhangi bir tadilat gerektirmeden cevap verebildiğimiz geniş ürün yelpazemiz ve hizmet noktalarımızla müşterilerimizin her zaman yanındayız. MAN, rekabetin çok yoğun yaşandığı Türkiye kamyon pazarında, tüketicilerin ihtiyaçlarını en doğru araçlarla karşılayıp, müşteri odaklı satış ve satış sonrası hizmetler organizasyonu ile yaşam boyu müşterilerinin yanında ve her alanda öncü marka olmaya 2020 yılında da devam edecek.”

man_tgx_1-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.