VeChain DB Schenker ile işbirliği yapıyor!

VeChain DB Schenker ile işbirliği yapıyor!

VeChain Vakfı, bugün dünyanın önde gelen lojistik sağlayıcılarından biri olan DB Schenker ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bu işbirliği, lojistik endüstrisi için Blockchain’in kullanılmasında öncü olacak.

DB Schenker, küresel bir lojistik çözümleri ve tedarik yönetimi şirketi. Bu, Alman demiryolu operatörü Deutsche Bahn AG’nin lojistiğe odaklanan bir bölümü. Bu şirket Deutsche Bahn’ı yeniden düzenleyip yeniden markalaştırarak kuruldu. Bu şirketin yan kuruluşları hava, kara ve deniz taşımacılığını kapsayan bir lojistik bölümü. Avrupa demiryolu nakliye şirketlerinden oluşan bir demiryolu bölümünden oluşuyor. Bu şirket 2007’den beri Deutsche Bahn’ın yük lojistik iştiraki. Jochen Thewes, DB Schenker’in yönetim kurulu başkanı. Şirketin 2.000 lokasyonda 68.000’in üzerinde lojistik uzmanından oluşan yoğun bir ağ ile stratejileri şöyledir:

2020 stratejimiz, lojistik sektörünün tüm boyutlarını ele alıyor. Lojistik endüstrisindeki statükoya meydan okuyarak, lojistik ve tedarik zinciri yönetiminde ekonomik, sosyal ve çevresel uyum için çaba sarf ediyoruz. 2020 yılında lider entegre ulaşım ve lojistik sağlayıcısı olacağız.

Blockchain’in bu ortaklık ile tedarik zinciri için ilk kez kullanılıyor

VeChain Vakfı’nın yaklaşımı, dünyanın en iyi hizmet sağlayıcılarını, mal dağıtıcılarını ve küresel uzmanları platformun ekosistemine dahil etmek. Bu nedenle VeChain, mümkün olduğunca çok iş sürecinin entegrasyonunu sağlıyor. DB Schenker ile olan bu işbirliği, Çin’deki herhangi bir endüstri ve ticareti yürütmek için kapsamlı ve sorunsuz lojistik çözümleri için performans ve hizmet kalitesini ölçmenin karmaşıklığını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Blockchain’in bu ortaklık ile tedarik zinciri için ilk kez kullanılıyor. VeChainThor Blockchain, toplanan verilere dayanarak iş ortaklarına yardımcı olur ve DB Schenker’in tedarikçilerin hizmetlerini daha iyi değerlendirmesine olanak tanır. Gelecekte bu sistem ve ilgili uygulamalar, geniş bir yelpazedeki lojistik servis sağlayıcıları tarafından ortaklaşa oluşturulmuş bir platforma dönüşebilir. VeChain Vakfı konuya yönelik şunları söyledi:

Teknoloji bizi daha iyi yapıyor. Blockchain’in lojistik sektörünü temelden değiştirebileceğine inanıyoruz. Ayrıca karşılıklı güven, işbirliği ve faydaya dayalı bir lojistik ekosistem inşa ederek daha fazla endüstri oyuncusu ile işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.

Kriptoparahaber

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.