WashTürk yıkama istasyonu Balıkesir’de açıldı

WashTürk yıkama istasyonu Balıkesir’de açıldı

Başta otobüs, TIR gibi ağır ticari araçlar olmak üzere, günde 500 araca tünel yıkama, hızlı fırçalı ve self servis yıkama hizmeti verecek WashTürk Balıkesir Yıkama İstasyonu geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi.

5 bin metrekare alanda kurulu Balıkesir WashTürk Yıkama İstasyonu, self servis yıkama, self servis süpürge, Tünel yıkama, TIR ve Otobüs yıkama ayrıca Hızlı fırçalı yıkama olmak üzere günde yaklaşık 500 aracın tesislerden faydalanacağından hareketle faaliyetlerine başladı.  

WashTürk Balıkesir, Türkiye’nin en büyük araç yıkama tesisi olarak öne çıkıyor. Tesiste ayrıca elektrikli araçlar için şarj istasyonu da bulunmakta. En önemli özelliği ise kimyasal içeren su arıtılıyor ve geri dönüştürülüyor.  Böylece çevreci bir anlayışla birlikte maksimum seviyede su tasarrufu sağlanmış oluyor.

Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısında kurulan tesisin açılışına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı  Yücel Yılmaz , Karesi Belediye Başkanı  Dinçer Orkan , Uludağ Turizm sahibi Özdemir Şengörenoğlu, Balıkesir Toplu Taşıma Genel Müdürü Atınç Akıncı ve Metro Turizm sahibi Recep Öztürk’ün yanı sıra, kalabalık bir davetli grubu katıldı.

washturk-balikesir-(6).jpgwashturk-balikesir-(2).jpgwashturk-balikesir-(4).jpgwashturk-balikesir-(5).jpg

washturk-balikesir-(1).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.