Yıldırım: Plaka tahdidi tamamdır, hayırlı uğurlu olsun

Yıldırım: Plaka tahdidi tamamdır, hayırlı uğurlu olsun

İBB Başkan adayı Binali Yıldırım “Taksiciler, minibüsçüler, servis minibüsçülüğü yapanlar rahat olsun. Plaka tahdidi tamamdır, hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Seçimlerin genelindeki şaibe bizi sizin ve bizim hakkımızı aramak mecburiyetinde bırakmıştır. İşte bu yüzden tekrarlanacak seçimler çok önemli hale gelmiştir." dedi. Yıldırım “Taksiciler, minibüsçüler, servis minibüsçülüğü yapanlar rahat olsun. Plaka tahdidi tamamdır, hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarları İftar Programı'na katılan Yıldırım şunları kaydetti:

"Siz değerli esnaf, 15 milyon İstanbullu hemşehrimizin gece ve gündüz hizmetindesiniz. Siz günlük hayatın devam etmesini, insanlarımızın ulaşımda, ticarette, iş hayatında kültür ve sanatta istediklerini yapmalarını sağlamak için çok büyük fedakârlık ve hizmetler yapıyorsunuz Bir anlamda sosyal hayatı devam etmesini de sağlıyorsunuz. Çarşıda pazarda ilk karşılaşılan insanlar sizlersiniz. Esnaf kardeşimiz ekmeğini kazanıyor, İstanbullulara hizmet veriyor. İstanbul nüfusunun yüzde 15'ini siz teşkil ediyorsunuz. İşte böyle bir ailesiniz. Türkiye için çalışıyor ve Türkiye için yaşıyorsunuz, çünkü siz esnafsınız."

İstanbul'un yetişmiş insan gücü ve ekonomik potansiyeli ile ticaret kapasitesi ve kültür birikimiyle her zaman cazibe merkezi bir şehir olduğunu ifade eden Yıldırım, "Ekonomimizin yüzde 35'i İstanbul'dan, ihracatın da neredeyse yarısı İstanbul'dan yapılıyor. Türkiye İstanbul'suz, İstanbul da Türkiye'siz olmaz. Sizler İstanbul'a değer katıyorsunuz." dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.