Yıldırım ve Köseoğlu’nun kardeşleri sonsuzluğa uğurlandı

Yıldırım ve Köseoğlu’nun kardeşleri sonsuzluğa uğurlandı

Bugün Samsun ve İstanbul’da Türk denizciliğine büyük hizmetleri geçmiş iki denizci, kardeşlerini son yolculuğuna uğurladı.

Sonbahar, denizcilik sektörüne de sanki yaprak dökümü gibi geldi. Bugün Samsun’da Yılport Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın kardeşi Mehmet Yıldırım, aynı saatlerde de İstanbul’da Altaş Ambarlı Liman Tesisleri Tic. A.Ş. - Arpaş Ambarlı Römorkaj Pilotaj Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Altan Köseoğlu’nun kardeşi Gümrük Müşaviri Aydan Köse son yolculuklarına çıktılar.

Aynı gün ve saatlerde iki ayrı şehirde cenaze olunca denizcilik sektörü de bölünmek durumunda kaldı. Bizim de katıldığımız Ataköy 5. Kısım Camii’nde düzenlenen törende  Asyılmazlar Gümrük Müşavirliği’nin de sahibi olan Aydan Köseoğlu, ağabeyi Altan Köseoğlu’nun taziyeleri kabul ettiği törenle veda etti.

Uzun bir süredir hastanede tedavi gören Aydan Köseoğlu, Zeytinburnu Eski Kozlu Mezarlığı’na defnedildi.
Merhumlara Allah’tan rahmet, başta Yüksel Yıldırım ve Altan Köseoğlu olmak üzere tüm denizcilik ve gümrük camiasına baş sağlığı dileriz.

koseoglu-ve-imamoglu.jpg

Kadir Topbaş’tan boşalan koltuğa CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Altan Köseoğlu’na taziyelerini sundu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.