KOBİ’ler kargo gönderimlerinde 15 milyon TL tasarruf sağladı

KOBİ’ler kargo gönderimlerinde 15 milyon TL tasarruf sağladı

Kargonomi Genel Müdürü Ersin Ekinci, Kargonomi uygulaması ile işletmelerin toplamda 15 milyon TL tasarruf sağladıklarını açıkladı.

Kargonomi’nin e-ticaret siteleri için kargo süreçlerini kolaylaştıran bir platform olduğunun altını çizen Kargonomi Genel Müdürü Ersin Ekinci, “KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmak için tasarladığımız Kargonomi, kargoların fiyat karşılaştırmasını yapan, entegrasyon kolaylığı sağlayan, her gönderi için en uygun fiyatı seçen bir model üzerinde çalışıyor. Ayrıca toplu olarak fatura keserken, kullanıcı dostu ara yüzü ve avantajlarıyla e-ticaret işletmelerine büyük kolaylık sağlıyor.” dedi.

Kargonomi’nin kullanıcı sayısının 1 yıl içinde 9 bin aktif kullanıcıya ulaştığını da sözlerine ekleyen Ekinci, “Bu, hızlı bir büyüme göstergesi. Kargo gönderilerinde toplamda 500 bin kargo gönderisi gerçekleştirdik. Kullanıcılarımızın güvenli ve hızlı bir şekilde kargolarını göndermelerine yardımcı olduk. Kullanıcılarımıza toplamda 15 milyon TL tasarruf sağlarken, bu, özellikle KOBİ’lerin maliyetlerini düşürmelerine ve rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı oldu. Kargonomi olarak KOBİ’lerin büyümesine katkıda bulunmak için çalışıyor ve onları rekabetin bir parçası yapmak ve işlerini daha verimli hale getirmek için çözümler sunuyoruz. Ayrıca entegrasyon süreçlerini kolaylaştırmak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için teknolojik yeniliklere odaklanıyoruz. Bu başarılar, Kargonomi’nin hızla büyüyen bir şirket olduğunu ve kullanıcılarımıza değer kattığımızı gösteriyor. Şu anda sistemimizde Aras, Mng, Sürat, Sendeo, PTT ve Hepsijet firmaları bulunuyor.” şeklinde konuştu.

Kargonomi kullanımı hakkında bilgiler de veren Ekinci, “Kullanıcılarımıza hem maliyet hem de zaman açısından avantajlar sunuyoruz. Kargonomi, farklı kargo firmalarının fiyatlarını karşılaştırarak en uygun fiyatın seçilmesini sağlarken, aynı zamanda taahhüt vermeden, her gönderi için en ekonomik seçeneği seçme imkanı tanıyor. Şimdiye dek paylaştığımız tüm avantajları, süreçleri kısaltarak ve sadeleştirerek sağlayabiliyoruz. Müşteri geri bildirimlerinden de ortaya çıkan bir gerçek Kargonomi ile birlikte “kargo” insanların ulaşmakta zorlandığı bir hizmet olmaktan çıkarak toplumun her kesimi tarafından ulaşılabilir bir seçenek haline geldi. Bazı illerimiz il içi kargo gönderilerini ciddi anlamda artırmaya başladı.” diyerek sözlerini bitirdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.